lunes, 27 de diciembre de 2010

Against Me! abandona Sire Records


Tom Gabel, líder del grup de folk/country-punk nord-americà, així ho va anunciar al seu blog. Després de cinc anys de relació i dos discs al mercat, els de Gainesville han decidit desvincular-se de Sire Records, filial de la poderosa Warner Music Group. 

White Crosses (2010)
Aquesta decisió ha resultat veritablement sorprenent ja que la banda havia llançat pocs mesos enrere l’àlbum White Crosses, un projecte adequat als gustos mainstream. El llançament del darrer disc semblava el pas definitiu d’un camí que els Against Me!, deixant enrere les seves arrels punk, havien iniciat amb New Wave (2007). Temes com Trash Unreal i Stop sonaven a les llistes radiofòniques comercials europees i les seves aparicions televisives cada com eren més freqüents. 



La deriva comercial que va prendre la banda i la seva desvinculació del cercle underground musical que tant va fer enfadar als seus incondicionals, sembla veure’s frenada amb la desvinculació de la multinacional Warner Bros. Així ho indiquen les reaccions i impressions de milers d’internautes que en diversos espais virtuals han pronosticat un retorn als orígens de la banda; sons més pròxims al punk i concerts menys multitudinaris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario